Gastenboek

Onderwerp *
Naam *
Email
Uw bericht *
Image Verification * Captcha ImageReload Image
   
 

Familie Vossen en Tolhuijzen: Viva la Vida

Na een periode van hard werken en studeren, een lekker weekje naar de zon! We kwamen hier aan en de zon scheen heerlijk! We hebben genoten van de ligging van het huis, het zwembad, het comfortabele van het huis. We hadden een hele planning: zindag zijn lekker op het terras gaan zitten. Verder in de week het pad gelopen. Aan het strand gelegen, lunch in Javea en naast deze drukke planning hebben wij erg genoten met een drankje op het terras/aan het zwembad en daarnaast veel gelezen.

Samengevat: een geweldige week!

Liefs van Wilbert, Christianne, Annelies, Frederique, Bastiaan en Josefien.

 

donderdag 20 december 2018

Familie Boltjes: Viva la Vida

Beste familie Zaman,

Terwijl Nederland gebukt ging onder een uitzonderlijke Siberische winterweek, verbleven wij in jullie prachtige vakantievilla. Siberich in Noord-Europa betekende instabiel weer in Spanje. Dit mocht echter de pret niet drukken, we hebben een heerlijke week gehad hier in "Viva la Vida". Lekker in de zon, maar ook gezellig de open haard aan 's avonds. Veel leuke uitstapjes gemaakt zoals naar het bergdorpje Guadelest (echt een aanrader!), klim-wandelroute naar de toren op de "klif"van Moraira. Ook hebben we 9 holes gegolfd bij de golfbaan Ifach hier tegenover jullie huis. Leuke baan! In 2 uurtjes ben je rond.

Lekker buiten de deur gegeten, maar ook zelf gekokkereld in de geweldige, goed uitgeruste keuken. Wat een fijn sfeervol huis hebben jullie. We komen graag nog eens één keer terug. Dank je wel voor het delvan als dit moois.

Viva la Vida, we hebben genoten!

dinsdag 06 maart 2018

Familie Alink: Viva la Vida

Wat hebben wij genoten van dit heerlijke huis. Het ontbreekt echt aan niets. Wij waren zijn zessen, maar door alle ruimte was dit geen enkel probleem. We hebben leuke uitstapjes gemaakt naar Valencia, Denia en andere plaatsen.

Wij zullen jullie huis zeker bij onze vrienden aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Mariët, Robbert, Luca, Robert, Cobi en Frans.

vrijdag 01 december 2017

Familie Hooymeijer: Viva la Vida

Wat een mooi huis! Het eersste wat ik zei was ......"misschien willen ze wel ruilen met ons huis in Nederland". Wij hebben een leuk pyramide huis. Maar alle gekheid op een stokje. Een heel fijn huis, ingericht, zoals wij het ook zouden willen.

De omgeving is ons bekend, wij zijn al tweemaal in Altea en 1 maal in Javea geweest en nu dus in jullie mooie huis. Het is een hele mooie omgeving, een hoop te zien, de watervallen zeker en Quadalest ook. Maar Alicante en Valencia zijn ook heel er de moeite waard. Weer heerlijk gegeten en genoten. Jammer dat de vaatwasser ruim een week niet werkte, maar oké, ik hoop dat de volgende mensen hem werkend krijgen. Maar het was heerlijk om hier te zijn. Hele fijne 2 weken gehad. Veel goeds voor de toekomst en heel veel plezier met jullie gasten.

 

Peter en Greet

vrijdag 01 december 2017

Familie de Groote en Vindevogel: Viva la Vida

Viva la Vida......en inderdaag, wij hebben genoten hier!

Jullie hebben een schitterend, leuk en praktisch huis.

Een weekje was kort, maar hopen nog eens terug te komen, dan iets langer.

Beachbar Baladrar hier vlakbij, vonden wij megagezellig......

Voor kids een dagje naar Aqualandia geweest, maar is te vermijden.

Geef ons maar de rust en kalmte van jullie huis.

Fam. de Groote en Familie Vindevogel

vrijdag 01 december 2017

 

Powered by Phoca Guestbook
  • fr1
  • fr2
  • fr3
  • fr4
  • sp1
  • sp2
  • sp3
  • sp4

Copyright © 2013-2016 Maisoncasa.