ALGEMENE VOORWAARDEN

- Verhuur van zaterdag tot zaterdag.
- De reservering is pas definitief, zodra deze door ons is vastgelegd en wij een voorschot van 30 % hebben ontvangen 2 weken na reservering.
- Het resterende bedrag van 70 % 4 weken voor aankomst.
- Boekt U binnen 8 weken voor Uw vertrek, dan betaalt U in 1 keer.
- Na ontvangst van de laatste betaling, ontvangt de huurder een reisbeschrijving (ongeveer 10 dagen voor aankomstdatum), en het juiste adres waar de sleutels in ontvangst kunnen worden genomen.
- Sleuteloverdracht EURO 40,00 (begeleiding naar het huis en korte uitleg gebruik van apparatuur huis + aanspreekpunt bij eventuele vragen).
- Bij annulering is in alle gevallen de volledige waarborgsom verschuldigd.
- Annuleringen dienen schriftelijk te worden opgegeven.
- Borgsom EURO 400,00.
- Eindschoonmaak is verplicht, EURO 110,00. Zelf dient U de woning netjes en bezemschoon achter te laten, de keuken op te ruimen en het afval af te voeren.
- Extra verbruik van Electra wordt verrekend met de borg.
- U kunt Le Papillon op de dag van aankomst tussen 14.00 uur en 20.00 uur betrekken. Op de dag van vertrek verlaat U de woning gewoonlijk voor 10.00 uur. Bij aankomst voor 14.00 uur of na 20.00 uur wordt EURO 25,00 extra berekend.
- Het is niet toegestaan om met meer personen gebruik te maken van de gehuurde woning dan op onze website vermeld staat. Kinderen tellen volledig mee.
- Ook mag niet zonder toestemming worden gekampeerd op het terrein van de gehuurde woning.
- Bij breuk en/of beschadiging zal de schade verrekend worden met de waarborgsom. De huurder zal de woning aanvaarden in de staat zoals die zich bevindt bij aankomst en beschreven op de website. Indien aan het eind van de verhuurperiode meubels en/of goederen beschadigd zijn en/of niet meer aanwezig zijn, zal een schadevergoeding verschuldigd zijn aan de eigenaar of zal e.e.a. vervangen moeten worden. De schade van de breuk, schoonmaakkosten van bevlekte tapijten, dekens, dekbedden, matrassen enz. zal ook met de waarborgsom verrekend worden.
- De huurder zal geen vreemde zaken deponeren in wastafels, badkuipen, douches, wc’s en andere afvoeren, waardoor de leidingen verstopt kunnen raken. Indien dit het geval zou zijn, zal de huurder aansprakelijk kunnen worden gesteld voor het verhelpen van deze verstoppingen.
- Maison Casa kan de huurder na afloop van de huurperiode nog aansprakelijk stellen, wanneer na controle blijkt dat er beschadigingen zijn aan de gehuurde woning.
- Betaalmethodes: per overschrijving. Onze bankgegevens ontvangt U bij bevestiging van de reservering.

Copyright © 2013-2016 Maisoncasa.